Cum arată strada Doamna Stanca, la finalul lucrărilor de modernizare


Într-o postare pe o rețea de socializare, primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, a postat un filmuleț cu strada Doamna Stanca la finalul lucrărilor de modernizare.

În cadrul lucrărilor, s-a intervenit pentru refacerea rețelelor de apă, de electricitate, de gaz și de comunicație. De asemenea, s-au refăcut trotuarele și spațiile verzi, s-a asfaltat strada și s-a realizat sensul giratoriu, la intersecția cu strada Ghioceilor, în scopul fluidizării circulației spre și dinspre Spitalul Municipal Făgăraș.

,,Am modernizat strada Doamna Stanca cu  ajutorul a 7 proiecte. Vorbim aici de rețele subterane, trotuare, carosabil, iluminat public, de tot ceea ce a trebuit ca acea stradă să fie modernizată, să nu mai suporte intervenție mulți ani de acum înainte. Am realizat și o filmare, să le arăt cetățenilor, dar și consilierilor, dacă avem răbdare, infrastructura în Făgăraș se va moderniza în acest fel. Disconfortul va exista acolo unde există șantiere. După cum vedeți, modernizarea străzii Doamna Stanca arată foarte bine. Acel sens giratoriu, criticat de unii cetățeni, aceeași care doreau să blocheze proiecte, se dovedește a fi, de fapt, benefic. Încerc să demonstrez prin imagini, filmări, că tot ceea ce noi propunem, la finalizare, arată așa cum ne dorim noi, toți cetățenii’’, a declarat primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

Reamintim că lucrările de modernizare au început la sfârșitul lunii martie 2020 și a fost finalizat anul trecut.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.