Cursuri pentru copii la Casa de Cultură


În fiecare toamnă se fac înscrieri la mai multe tipuri de cursuri pentru copii pe care le pune la dispoziţie Casa municipală de Cultură.

,,A venit toamna, copiii se vor întoarce la școală și ne dorim foarte mult să îi primim și noi la cursurile de pian, canto, chitară, teatru, balet, dans popular, clarinet, vioară, contrabas şi acordeon. În limita locurilor disponibile, veți putea înscrie fetițele la balet doar în grupa mică (4-5 ani), iar la celelalte cursuri vor avea prioritate copiii care au participat la cursurile noastre și în anul școlar 2020 – 2021”, a anunţat managerul Diana Gribincea-Popa.

Perioada de înscriere și reînscriere este cuprinsă între 13 şi 29 septembrie, la secretariatul Casei de Cultură Făgăraș, etaj 1, de luni – vineri, între orele 12.00 – 19.00.

Prețul pentru cursurile de pian, canto, chitară, teatru, balet, clarinet, vioară, contrabas, acordeon este de 400 lei/an școlar, dintre care 200 lei se achită în luna octombrie și 200 lei în luna februarie. Cursul de dans popular este gratuit.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.