De 1 iunie se deschide Laguna Albastră. Copiii până la 14 ani intră gratuit


Este al 15-lea an de când funcționează la Făgăraș, în sezonul verii, complexul Laguna Albastră. Conceput pentru o capacitate de 3.000 de oameni și dotat cu 3 bazine, dintre care unul pentru copii, acest complex a făcut de-a lungul anului ca Făgărașul să fie căutat de mii de turiști. Ei vin aici de regulă pentru agrement, dar unii dintre ei rămân să viziteze și Cetatea sau împrejurimile Făgărașului.

,,Deschidem la 1 iunie și avem gratuit pentru toți copiii până la vârsta de 14 ani. Vom merge în principal pe prețurile de anul trecut. Apa este încălzită în toate bazinele până la 24 de grade. Ne-am pregătit în ultimele zile pentru deschidere, am revopsit șezlongurile, am luat măsuri de distanțare între ele, am umplut bazinele cu 3 miloane de litri de apă etc. Programul va fi zlinic, între orele 08.00 – 21.00”, a explicat Ovidiu Popa.

În interiorul complexului există o zonă pentru rulote și corturi. Aici obișnuiesc să vină turiști din toată țara, să se se bucure de ,,marea de la munte”, așa cum i s-a dus vestea Lagunei Albastre. Încap crica 300 de rulote sau corturi. În cazul rulotei se plătește o taxă de închiriere pe zi, în cazul cortului se achită o taxă pe persoană.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.