De astăzi, elevii s-au reîntors în bănci. Următoarea vacanță, cea de schi, la finalul lunii februarie


De astăzi, 8 ianuarie, elevii revin la şcoală pentru modulul 3 de cursuri. Elevii şi profesorii merg la şcoală până vineri, 9 februarie, 16 sau 23 februarie, când va începe vacanţa de schi de o săptămână, decisă diferit de la un judeţ la altul, potrivit structurii anului şcolar 2023-2024.

Județul Brașov a ales săptămâna 26 februarie – 3 martie, alături de alte 13 judeţe.

Conform EduPedu.ro, elevii și profesorii din 25 de județe și Municipiul București vor avea vacanța din 19 până în 25 februarie. Județele sunt: Argeș, Bihor, Botoșani, Brăila, Buzău, Călărași, Cluj, Caraș-Severin, Covasna, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Ilfov, Ialomița, Neamț, Olt, Prahova, Teleorman, Vaslui, Vrancea, Sălaj.

Săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024 a fost aleasă de 14 inspectorate școlare: Alba, Arad, Bacău, Brașov, Constanța, Dolj, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea și Vâlcea.

În anul 2024, elevii vor avea alte trei vacanțe. Este vorba de o săptămână liberă în perioada 12 februarie – 3 martie, care va fi luată în funcție de ceea ce decid Inspectoratele şcolare judeţene şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti. Următoarea vacanță va fi cea de primăvară, care va include și sărbătoarea Paștelui, în intervalul 27 aprilie – 7 mai, urmând ca elevii să intre în vacanța de vară din data de 22 iunie, care se va încheia pe 8 septembrie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.