Două handbaliste de la CSM Făgăraș au participat la competiția „Kárpát Meditop Kupa“, alături de jucătoarele din Odorheiu Secuiesc


  • Antonia Ghețea și Noemi Dumitrașcu au participat, alături de antrenorul Marius Marocico, la o competiție de handbal, în Serbia. Evenimentul a avut loc între 31 ianuarie și 2 februarie și a reunit 6 echipe din Ungaria Slovacia, Serbia și România.

Junioarele de la CSM Făgăraș au participat alături de echipa de handbal din Odorheiu Secuiesc. O mare realizare, mai ales că turneul s-a adresat senioarelor, este de părere antrenorul de la CSM Făgăraș, Marius Marocico, iar Antonia și Noemi sunt junioare. La finalul competiției echipa de la Odorheiu Secuiesc, alături de cele două jucătoare de la CSM Făgăraș, s-a clasat pe podium.

Competiția la care am participat se numește „Kárpát Meditop Kupa“ și s-a aflat la cea de-a XVII-a ediție. La acest turneu au participat șase echipe din Ungaria, Slovacia, Serbia și România. De la CSM Făgăraș au participat Ghețea Antonia, Dumitrașcu Noemi și eu, Marocico Marius. Sportivele au jucat pentru echipa din Odorheiu Secuiesc și au obținut două victorii și o înfrângere. În semifinalele competiției am pierdut împotriva echipei gazda Ada din Serbia cu 28-26, iar în finala mică am câștigat împotriva slovacelor de la Naszvad cu 28-27. Locul III la sfârșitul competiției și medalie de bronz. Competiția a fost una de senioare, astfel că participarea sportivelor noastre, care încă sunt junioare, a fost benefică pentru experiența lor“, a declarat pentru Salut Făgăraș Marius Marocico, antrenor la CSM Făgăraș.

Anul trecut competiția s-a jucat la Odorheiu Secuiesc, iar anul viitor, ediția cu nr. XVIII va avea loc  la Naszvad, în Slovacia.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.