Dovadă de generozitate. Un om de afaceri din Făgăraş oferă mâncare gratis sărmanilor


Sub deviza ,,Dar din dar, se face rai”, un făgărăşean a hotărât ca în toată săptămâna de dinaintea Paştilor să ofere porţii de mâncare gratuite oamenilor nevoiaşi. Ovidiu Popa, proprietarul ,,Lagunei Albastre”, a cerut ajutorul făgărăşenilor, la începutul săptămânii, pentru a identifica mai multe cazuri sociale grave spre care să se îndrepte cu mâncare.

,,Niciodată nu trebuie să uităm că soarta nu a fost tocmai blândă cu unii dintre semenii noștri. De aceea, în Săptămâna Mare, noi, cei de la Cuptorul Lagunei ,ne-am propus ca prin gesturi mici să le aducem și lor o fărâmă de bucurie în suflet. Tocmai de aceea, în fiecare zi din această săptămână vrem să le oferim câte o masă consistentă și gustoasă unora dintre cei cu posibilități financiare restrânse. Așadar, dacă ştii cumva o familie mai nevoiașă, o persoană în vârstă sau o persoană aflată în dificultăți financiare, te rugăm să ne scrii un mesaj și să ne descrii situația lor în câteva cuvinte, iar noi le vom oferi o masă caldă”, a anunţat acesta, zilele trecute, pe o reţea de socializare.

Făgărăşenii au fost receptivi şi i-au transmis acestuia mesaje cu poveşti de viaţă triste ale unor oameni neputincioşi financiar şi fizic. Au fost semnalate cazuri multe şi diverse, nu numai din Făgăraş, ci de la Sâmbăta de Sus şi până la Rupea. Multe dintre acestea sunt familii sau mame singure cu mulţi copii, precum şi persoane neputincioase din cauza vârstei şi bolilor.

Toţi cei care au fost găsiţi la adresa specificată în mesajele făgărăşenilor au primit câte o masă caldă pregătită în ziua respectivă.

Astăzi şi în zilele următoare, mai mulţi angajaţi ai făgărăşeanului cu suflet mare vor livra în continuare mâncare la domiciliul familiilor sărmane.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.