Cadouri pentru 35 de copilași de la o familie din Făgăraș! ,,Obișnuiesc să donez în această perioadă”. Mai puteți dona la Căsuța Iepurașului


  • În aceste zile, Iepurașul și Zâna primăverii  sunt în centrul Făgărașului, la căsuță, pentru a-i bucura pe cei mici.
  • În paralel se desfășoară și tradiționala campanie de ajutorare „Iepurașul la cutie”. Cei care doresc mai pot dona haine, jucării sau dulciuri. Cadourile sunt preluate de Crucea Roșie Făgăraș și vor fi dăruite copiilor mai puțin norocoși.

Petru Gârleanu, împreună cu soția sa și fiica lor, l-a vizitat pe Iepuraș, astăzi, la căsuța din centrul orașului. Familia nu doar s-a fotografiat cu Urechilă, ci a adus și dulciuri pentru 35 de copii! „Obișnuiesc să donez în această perioadă și mă bucur că am prins campania de la căsuță”, i-a mărturisit făgărășeanul Zânei Primăverii.

Nu sunt singurii care s-au gândit la semenii lor mai puțin norocoși. La Căsuța Iepurașului s-au strâns muuulte dulciuri, jucării, haine și încălțăminte, donate de oameni mărinimoși. Cu ajutorul voluntarilor de la Crucea Roșie Făgărș, toate darurile vor ajunge înainte de Paște la copiii care au nevoie de ele.

Dacă nu ați reușit să îl întâlniți deja pe Iepuraș, sau dacă doriți să îl revedeți, vă mai așteaptă joi și vineri, între orele 17.00-20.00, în același loc.Articole similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.