Dr. Mihaela Pandrea rămâne manager al Spitalului Dr. Aurel Tulbure. Au fost afișate rezultatele concursului


  • Astăzi au fost fișate rezultatele concursului de manager la Spitalul Dr. Aurel Tulbure. Dr. Mihaela Pandrea rămâne manager al instituției sanitare. Aceasta a fost admisă cu media 9,24.

dr. Mihaela Pandrea

Dr. Mihaela Pandrea rămâne în funcția de manager al Spitalului Dr. Aurel Tulbure Făgăraș încă 4 ani. Asta după ce, în săptămânile trecute a fost organizat concurs pentru ocuparea funcției. La concurs a fost înregistrat un singur dosar, cel al actualului manager al instituției dr. Mihaela Pandrea.

Vreau să dezvolt în continuare, cum am spus și în proiectul meu de management, Secția de Ortopedie Traumatologie, pentru că avem și programul de endoprotezare, să deschidem secția de Urologie, dar și a Ambulatoriul de specialitate, prin proiectul pe care l-a depus Primăria Făgăraș și a fost câștigat. De asemenea, să continuăm achiziția de aparatură medicală performantă prin toate programele de finanțare  care se vor deschide. Totul va fi în beneficiul cetățenilor din Țara Făgărașului și nu numai.  În ultimii ani, am primit multe fonduri de la Ministerul Sănătății, cu cofinanțare de la Primăria Făgăraș. Pe această cale vreau să le mulțumesc că am avut un ajutor foarte mare și o înțelegere foarte bună. Sperăm să continuăm la fel“, a declarat dr. Mihaela Pandrea, managerul Spitalului Municipal Făgăraș.

Amintim că anunțul concursului de ocuparea funcției de manager a fost publicat la începutul lunii februarie a.c. Concursul a avut loc la sediul Spitalului Municipal Dr. Aurel Tulbure și s-a desfășurat în două etape, respectiv etapa de verificarea îndeplinirii de către candidat/candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs și etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management.

Luni, 25 martie a avut loc susținerea publică a proiectului de management, iar astăzi, marți, 26 martie, s-au afișat rezultatele obținute de singurul candidat pentru această funcție.

Mihaela Pandrea activează ca medic la Spitalul Dr. Aurel Tulbure din anul 2002. Între 2009-2010 și 2019-2020 a mai deținut funcția de manager interimar. Iar din 2020 ocupă această funcție în urma concursului organizat.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.