Duminică, teatru la Șinca Nouă. Dana Dembinski, Andreea Mateiu, Paul Ipate, Octavian Strunilă și Adrian Ștefan joacă în comedia ,,Cum se face’’


Duminică este teatru în Șinca Nouă. Dana Dembinski, Andreea Mateiu, Paul Ipate, Octavian Strunilă și Adrian Ștefan joacă în comedia ,,Cum se face’’.

,,Primăria comunei Șinca Nouă și Consiliul Local vă invită la spectacol. Un spectacol scris și regizat de Octavian Strunilă, cum se spune în popor: O comedie de-a râsu’-plânsu’! Inspirat din viața reală, spectacolul ne prezintă lumea plină de farmec a culiselor unui spectacol de teatru. Devenim martori la procesul de creație prin care trec artiștii, cu o sumedenie de momente comice dar și triste în același timp, de la prima zi de repetiție până la premiera unui spectacol compromis din născare. Se dorește a fi o comedie pe gustul spectatorului de astăzi. O comedie inteligentă!’’, a spus Adrian Ciocan, primarul comunei Șinca Nouă.

Piesa de teatru se va pune în scenă duminică, 16 iulie, la ora 18.00, în căminul cultural din localitate. Intrarea este liberă.

Evenimentul este organizat în cadrul unui proiect finanțat de Consiliul Județean Brașov prin ,,Programul judeţean pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al judeţului Braşov a proiectelor culturale pe anul 2023”.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.