După 20 de ani. De la începuturile epilării definitive, la un centru Nomasvello deschis în Făgăraș


Când a apărut epilarea definitivă în România, acum aproape 20 de ani, puteai să numeri pe degete persoanele care puteau sau doreau să își facă așa ceva. Era scumpă, era aproape experimentală și o găseai în două-trei centre din toată țara. Dacă mai adăugai la asta și neîncrederea oamenilor, părea rețeta totală pentru un eșec anunțat.

Dar, cu toate neajunsurile ei la vremea respectivă, această industrie a rezistat. S-a perfecționat, s-a extins în următorii ani, a devenit puțin mai accesibilă, dar tot un lux era considerată. Îmi aduc aminte de câteva doamne din Făgăraș, care acum vreo 10-12 ani deveniseră clientele primelor saloane de epilare definitivă din Brașov și Sibiu. Mergeau periodic la ședințe acolo, minunate de uluitoarea descoperire, căci Făgărașul lipsea cu desăvârșire de pe harta epilării definitive din România. Și așa a și rămas ani buni. Cine s-a epilat definitiv până mai recent, n-a făcut-o în Făgăraș.

Anul trecut, la sfârșitul lunii noiembrie, la Făgăraș s-a deschis franciza Nomasvello. Spaniolii aveau deja 57 de astfel de centre în România, dar numai în orașele mari. Cei care au investit în salonul de la Făgăraș – Alina Badea și Dan Pulțea – povestesc că, atunci când au mers la București să ceară aprobarea pentru deschiderea unui salon din acest lanț în micul Făgăraș, nu știau la ce să se aștepte, eventual la un refuz întemeiat pe mărimea orașului și numărul populației. Și, cum așteptările le-au fost întrecute de realitate, iată că de câteva luni, pe Bulevardul Unirii, în clădirea în care funcționează și societatea Electrica, găsim un salon nou-nouț, dotat cu aparatură de ultimă generație adusă de la firma mamă din Spania și cu un portofoliu de peste 100 de clienți în doar 4 luni.

Ce s-a schimbat în 20 de ani? Multe. Mentalitatea populației, îmbunătățirea tehnicii, eficientizarea maximă a aparaturii, accesul la servicii în Făgăraș, coborârea aproape radicală a prețurilor. Săptămânal, acest lanț de saloane face reduceri și de jumătate din preț, prin rotație, la toate procedurile pe care le practică.

Nu vă imaginați că la Nomasvello se face doar epilare definitivă. E drept că pentru asta a devenit prima dată cunoscut brandul spaniol (nomasvello înseamnă fără păr), dar paleta serviciilor arată așa:

  • foto-epilare (fie cu laser, fie cu IPL), având și rol în tratarea foliculitei. Foliculita este o problemă care nu trece cu nicio cremă din lume, nici cu pastile, nici cu peelinguri, nici cu betadină, cu iod ori cu spirt, nici cu altceva nu poți scăpa de firele care cresc sub piele. Soluția e epilarea definitivă;
  • rejuvenare facială (antiîmbătrânire, antiriduri, antipete, antiacnee);
  • remodelare corporală (fie tratament anticelulitic, fie tratament pentru fermitate).

În funcție de anotimp, la Nomasvello Făgăraș se schimbă procedura de rejuvenare facială, pe care, din păcate, cele mai multe saloane o fac la fel tot timpul anului, iar clienții nu știu acest amănunt.

,,Din aprilie și până în octombrie, nu mai facem rejuvenare cu IPL, numai cu LED. Protocolul este strict atunci când dă căldura și afară e soare și interzice IPL-ul. LED-ul este indicat pentru fotoporație, ceea ce înseamnă că deschide porii pentru câteva ore, ca să intre colagenul adânc în straturile pielii. Procedura funcționează în felul următor: pentru început să aplică un strat de colagen, după care începem tratamentul. În funcție de tenul pe care îl are persoana respectivă, pe parcurs putem aplica fiolă cu vitamina C, atunci când tenul este pătat de soare ori de la sarcină, sau produse pentru acnee, dacă avem un ten acneeic. Dacă tenul nu are nici una din problemele enumerate, aplicăm și a doua oară tot colagen. Acest colagen, vitamina C și celelalte produse pentru acnee trebuie să pătrundă în piele, iar acest lucru este posibil numai dacă porii se deschid”, a explicat Alina Badea.

 

Fiind vorba de un centru nou deschis, este firesc ca făgărășenii să caute recenzii pe internet despre el. Ceea ce am făcut și noi, ca să fim convinși că promovăm proceduri de calitate.

 Rezultatele se văd chiar dupa prima ședință. Sunt plăcut surprinsă de metoda de curățare a tenului și tratarea lui împotriva acneei fara durere. Mulțumesc din suflet. Abia aștept următoarea vizită.Georgiana Lie

Mulțumesc, Alina, pentru tratament! Mă simt și arăt extraordinar! O să devin dependentă de tine!Claudia Cheptea

Curațenie exemplară, produse profesionale de calitate, personal școlit și amabil, atmosferă caldă, prietenească, profesionalism. Totul la superlativ. Felicitări!Daniela Mandache Butum

Servicii de calitate, atmosferă plăcuta și personal calificat. Rezultate vizibile după prima ședință! – Vasilica Fenechiu

Bună ziua, recomand cu toată încrederea Nomasvello Făgăraș, atât prezenta la salon, cât și produsele Nomasvello. – Alexandra Jiga

 

(Cristina Cornilă)

 

 

NOMASVELLO FĂGĂRAȘ

Bulevardul Unirii, bloc 1B, mezanin (lângă sediul Electrica, vizavi de BRD)

Tel.: 0727126612

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.