După 25 de ani, autobuzele vor ajunge la Viscri


viscriDupă aproape 25 de ani, locuitorii satului Viscri vor putea beneficia de servicii de transport rutier județean, spre și dinspre orașul Rupea, începând de săptămâna viitoare.
Acest lucru a devenit posibil în urma eforturilor depuse de conducerea Consiliului Județean Brașov, prin includerea și aprobarea traseului Viscri-Dacia-Rupea în cadrul Programului Județean de Transport Public de Persoane, prin curse regulate 2014-2019 și a finalizării procedurii de atribuire electronică a operatorului de transport.
Serviciile de transport pe traseul Viscri-Dacia-Rupea vor fi asigurate de S.C. TRANSBUS S.A., care va avea curse regulate în zilele de luni până duminică, inclusiv, cu plecare la ora 7.30 dimineața din Viscri și întoarcere la ora 14.30 din Rupea.

„Ne bucurăm că odată cu deschiderea anului şcolar am reuşit să le oferim copiilor şi locuitorilor satelor Viscri şi Dacia pobilitatea unui transport rutier, în condiţii decente; sunt locuitori care au un loc de muncă în Rupea şi sunt nevoiţi să facă zilnic naveta, copii frecventează cursurile unor unităţi de învăţământ din oraşul Rupea, persoane care beneficiază de servicii medicale ale spitalului orăşenesc şi, nu în ultimul rând, cei proveniţi din aceste localităţi şi care îşi vizitează rudele. În funcţie de necesităţile şi solicitările locuitorilor din aceste zone, vom analiza şi posibilitatea modificării orarului de circulaţie”, a declarat pentru Bună Ziua, Brașov preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea

anunt angajare probitec
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.