FĂGĂRAȘ. Cum evitați statul la coadă pentru obținerea sau schimbarea actelor de identitate? Vă programați online


Cum evitați statul la coadă pentru obținerea sau schimbarea actelor de identitate? Vă programați online, în fiecare zi de marți sau joi!
Reprezentanții Primăriei Făgăraș reamintesc de existența sistemului informatic care vine în sprijinul făgărășenilor, prin facilitarea accesului la serviciile de la Evidența Persoanelor (SPCLEP).
Accesați site-ul https://evidpers.primaria-fagaras.ro/Programare.aspx și completați datele solicitate. Apoi vă prezentați cu 10 minute înainte de ora la care v-ați programat și procedura se desfășoară mult mai repede.
Înainte de programare sunteți rugați să verificaţi informaţiile generale şi lista documentelor necesare, disponibile pe site-ul primăriei: http://www.primaria-fagaras.ro/index…/primaria/serviciu/16
Programarea unei solicitări privind o noua carte de identitate/CIP/viză de reședință este netransmisibilă, individuală, corespunzătoare unui singur C.N.P. O programare şi timpul aferent unei programări sunt alocate unei singure persoane, nu unei familii.
Alte detalii pot fi solicitate prin e-mail, la adresa: evidenta.persoanelor@primaria-fagaras.ro
One thought on “FĂGĂRAȘ. Cum evitați statul la coadă pentru obținerea sau schimbarea actelor de identitate? Vă programați online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.