Făgărășean bănuit de furturi din locuințe, arestat preventiv


hot locuinteLa data de 10 aprilie a.c., lucrători din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale, au reușit identificarea și prinderea unui bărbat în vârstă de 28 ani din mun. Făgăraș bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de ”furt calificat”.

În urma activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Făgăraș, a rezultat faptul că bărbatul în cauză, în lunile august, respectiv octombrie 2018, ar fi pătruns în două imobile situate în mun. Făgăraș, de unde ar fi sustras mai multe bunuri de valoare (sume de bani, telefoane mobile etc.).

În baza unui mandat de aducere, suspectul a fost condus la audieri la sediul Poliției Municipiului Făgăraș, iar ulterior, a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

vinte
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.