Făgărășean reținut, după ce i-a furat telefonul unei femei


  • Un tânăr de 21 de ani din Făgăraș a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore, fiind principalul suspect al unei tâlhării comise asupra unei femei de 63 de ani. Acesta ar fi furat telefonul mobil al femeii. Incidentul s-a petrecut în zona gării CFR.

Polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie”. O femeie de 63 de ani, din Făgăraș, în timp ce se afla în zona gării CFR, ar fi fost victima unei tâlhării. Aceasta ar fi fost deposedată, prin violenţă, de un telefon mobil.

,,Polițiștii au identificat persoana de sex masculin ca fiind un tânăr, în vârstă de 21 ani din municipiul Făgăraș, județul Brașov. Astfel, la data de 24 martie 2021, polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov, cu sprijinul polițiștilor din Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Poliția Municipiului Făgăraș și Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au efectuat 2 percheziții domiciliare la două imobile situate pe raza municipiului Făgăraș din județul Brașov. În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.