Femeie căzută într-o fântână, în Grid


Echipele de intervenție au fost solicitate, în această seară, în localitatea Grid. Aici unde o femeie a căzut într-o fântână.

La fața locului s-au deplasat o autospecială, un echipaj SMURD și Salvarea. Din fericire, până au venit echipele de salvare, femeia a fost scoasă din fântână de către niște localnici.

,,La data de 16 iulie 2021, pe raza localității Grid din județul Brașov, o femeie, în 3 de 62 ani, s-a precipitat de la o înălțime de aproximativ 10 metri în interiorul unui puț. Persoana în cauză a primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând să fie transportată la spital.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care va fi propusă soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a declarat agent principal de poliție Nadia Olaru.

,,O persoana de sex feminin cazuta intr o fantana. Persoana a fost scoasa de localnici din fantana pana la sosirea fortelor de interventie la fata locului. S-au deplasat la fata locului un echipaj de descarcerare , un echipaj cu apa si spuma, un echipaj SMURD si o ambulanta SAJ. Femeia în varstă de aproximativ 62 de ani era constienta si i s-a acordat asistenta medica necesara”, a informat maior Ciprian Sfreja de la ISU Brașov.

Din informațiile primite, femeia este în afara oricărui pericol.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.