Fiul unui primar din județul Brașov i-a tăiat degetul unui copil, pe care îl tortura constant de un an și jumătate


Un adolescent de 16 ani din Brașov a fost torturat folosind metode din Evul Mediu, bătut și sechestrat de fiul unui primar.

Potrivit anchetatorilor, băiatul era forțat să lucreze la stâna celui care îi făcuse viața un chin. Băiatul era ținut în sclavie și torturat. După mai multe încercări, el a reușit să fugă. Călăul lui a fost arestat pentru 30 de zile.

Povestea horror trăită de adolescent a început în iarna trecută, scrie presa națională. De atunci, el a fost silit să muncească la stână pentru fiul primarului din Crizbav.

Jurnaliștii de la bzb.ro notează că, sătul de chinul muncilor grele la care era suspus, a vrut să fugă. Băiatul nu a apucat să ajungă prea departe, că a fost prins din urmă de fiul primarului. Acesta l-a băgat cu forţa în maşină şi l-a dus înapoi la stână. Acolo s-a hotărât să-i dea o lecţie pe care n-o va uita prea curând: bărbatul i-a tăiat un deget cu toporul, iar apoi chiar sub ochii minorului, i-a dat degetul unui câine să-l mănânce.

După alte câteva zile, minorul a reuşit din nou să fugă de la stână şi să anunţe autorităţile. Așa a reușit băiatul de 16 ani să scape.

Vecinii familiei primarului Sorin Balaşi spun că adolescentul era pur şi simplu sclav, trăind în condiţii cumplite, subliniază și jurnaliștii de la Adevărul. Conform unor martori, situaţia de la stâna în cauză este realmente revoltătoare. Adolescentul mutilat (examinarea medico-legală a arătat că îi lipseşte o parte dintr-un deget, amputarea fiind recentă) este orfan şi a ajuns să muncească pe mâncare şi acoperiş deasupra capului, într-o colibă de la stână, deşi ar fi trebuit să fie în grija statului.

„Inculpatul, o persoană de sex masculin, a lovit persoana vătămată, respectiv un minor, cu un disc peste față, membrele superioare și peste spate și i-a tăiat falanga distală a degetului de la mâna dreaptă, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat circa 25 de zile de îngrijiri medicale și o infirmitate”, a declarat Cătălin Moraru, procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

Băiatul a ajuns pe mâna medicilor care i-au tratat rănile. Acum se află în grija celor de la Direcția pentru Protecția Copilului.

Fiul primarului, în vârstă de 34 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, o măsură pe care a și contestat-o. Agresorul este acuzat de vătămare corporală și de lipsire de libertate în mod ilegal.

 

Foto: botosaneanul.ro

 One thought on “Fiul unui primar din județul Brașov i-a tăiat degetul unui copil, pe care îl tortura constant de un an și jumătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.