FOTO | Promoția 2022. Ultimul clopoțel pentru elevii de clasa a XII-a și o festivitate plină de emoții, la Colegiul Național ,,Doamna Stanca”


  • A fost o zi unică și pentru absolvenții clasei a XII-a de la Colegiul Național ,,Doamna Stanca’’.
  • Tinerii au trăit astăzi emoția terminării liceului, a despărțirii de colegi și de profesori, cu gândul că un nou început îi așteaptă.

Curtea școlii unde învață elevii de la Colegiul Național ,,Doamna Stanca” a fost plină  de elevi și de dascăli astăzi. Au fost emoții care s-au simțit în aer, au fost momente unice pentru fiecare. Elevii de clasa a XII-a și-au luat rămas buni de la cei care le-au fost dascăli în ultimii ani, dar și de la colegi.

Elevii au fost îmbrăcați în robe și au fost vizibili emoționați. În timpul festivității s-au acordat premii şi menţiuni, precum și diplome de merit elevilor cu rezultate bune.

Colegiul Național ,,Doamna Stanca” se mândrește cu două șefe de promoție. Este vorba despre Bârzan Emma și Dietrich Karina.

La final, părinții au oferit elevilor flori și cadouri și au făcut o mulțime de poze. Festivitatea de premiere a avut loc după ce elevii din clasa a XII-a au susținut cursuri festive în sălile de clasă, unde au celebrat alături de profesorii lor ultimele ore din viața de licean.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.