36 de percheziții efectuate de polițiști în județul Brașov. Sunt cercetate fapte de corupție


Astăzi, 26 mai, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Serviciul Investigații Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează 36 de percheziții domiciliare într-un dosar penal în care sunt cercetate fapte de corupție.

Perchezițiile au loc pe raza judetului Brașov, la domiciliile persoanelor fizice bănuite de săvârșirea faptelor cercetate. Cu ocazia activităților procedurale desfășurate, vor fi identificate și ridicate mai multe mijloace de probă, ce urmează a fi administrate ca probatoriu pentru stabilirea stării de fapt.

Vor fi puse în aplicare 37 de mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la sediile unităților de parchet și poliție, în vederea audierii. La activități participă procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă  Tribunalul Brașov, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, alături de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Burebista Brașov.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.