FOTO – VIDEO | Benzinării din Făgăraș blocate de protestatari! Oamenii sunt nemulțumiți de prețurile mari la combustibili


Benzinării din Făgăraș blocate de protestatari!

Mai mulți șoferi protestează la această oră la Făgăraș. Ei intră în benzinării cu mașinile și nu alimentează, lăsându-le la pompe. Oamenii sunt nemulțumiți de prețurile mari la combustibili.

Șoferii s-au adunat în parcarea Kaufland, s-au urganizat în echipe și s-au dus în două benzinării până acum.

,,Având în vedere prețurile care au crescut în ultima vreme și cresc încontinuu și văzând pe internet că astfel de proetste se organizează în toată țara, ne-am gândit să facem și noi la Făgăraș. Am făcut un grup de messenger facebook, unde am discutat cu mai multe persoane, iar apoi am deschis un grup pe facebook, unde am reușit săstrângem peste 330 de membri. Astăzi (nr sâmbătă, 18 iunie), ne-am adunat în parcarea de la Kaufland în jur de 35 de mașini și protestăm pașnic. Am intrat în peco, cine a dorit a alimentat de 1 leu, cine nu a vrut nu a alimentat, stăm la o cafea acum. Sperăm să tragem un semnal de alarmă până sus, să se schimbe ceva în țara asta. Nu doar prețul la combustibil s-a scumpit. S-a mărit și prețul la alimente, la absolut tot pe piață”, a spus Adi Băluț, unul din organizatorii protestului.

În această dimineață, prețul la benzină standard la Mol Făgăraș este 8,75 lei și 8,71 lei la OMV. Iar la motorină standard la Mol Făgăraș este 9,3 lei și 9,3 lei la OMV Făgăraș.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.