Grădinița ,,Prichindeii” strânge bani pentru a reamenaja curtea unității


Grădinița cu program prelungit ,,Prichindeii” din cartierul 13 Decembrie vrea să reamenajeze curtea unității, iar în acest scop a înscris proiectul la ediția din acest an a concursului Bikeathon.

Până în 8 iunie conducerea grădiniței speră să strângă întreaga sumă de 22.000 de lei, pentru a monta în curte un ansamblu de joacă pentru preșcolari.

,,Petrecerea timpului în natură nu este doar plăcută, ci și necesară. Ne dorim să regândim și reamenajăm curtea grădiniței, astfel încât să o transformăm într-un spațiu care să aibă propria personalitate. Prin îmbunătățirea spațiului educațional, depășirea limitelor educației formale și realizarea a cât mai multor activități în aer liber venim în sprijinul dezvoltării armonioase a celor mici. Grădinița cu Program Prelungit „Prichindeii” Făgăraș dispune de spațiul generos care permite amplasarea unui ansamblu de joacă adaptat vârstei și nevoilor preșcolarilor”, se arată în descrierea proiectului de pe site-ul Bikeathon.

La grădinița ,,Prichindeii” sunt înscriși, în 8 grupe, peste 200 de copii. Aceștia, după orele dedicate activităților specifice de grădiniță, pot rămâne la program prelungit. Unitatea de învățământ preșcolar este singura din municipiul Făgăraș unde masa se pregătește în bucătăria proprie și nu este necesar cateringul.

Pentru a vizualiza proiectul înscris la Bikethon dați click AICI.

Pentru a dona pentru acest proiect dați click AICI.

(Cristina Cornilă)

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.