Cristian Urs este candidatul PNL pentru funcția de primar al Făgărașului. Sâmbătă a fost anunțată candidatura


  • Lideri locali, județeni, naționali sau doar susținători ai Partidului Național Liberal s-au întâlnit sâmbătă, 29 martie, într-o atmosferă festivă, pentru a-l susține pe Cristian Urs. Acesta și-a lansat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Făgăraș.

Cristian Urs a fost desemnat candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Făgăraș. Candidatura a fost lansată sâmbătă, 29 martie, într-o atmosferă festivă, la un restaurant din Făgăraș. Iar alături de el au fost lideri locali, primari sau candidați la funcție din partea PNL, lideri județeni, naționali sau simpli susținători.

Alături de el au mai fost ministrul Dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Adrian Veștea, senatorul Mihai Veștea, deputatul Cristina Vecerdi, actualul președinte al Consiliului Județean Brașov, Tudorică Șerban.

Adrian Veștea

,,Țara Făgărașului este o zonă de dreapta, de altfel, Partidul Național Liberal, prin administrația județeană, a implementat foarte multe proiecte. În ultimii 30 deani nu cred că au fost implementate atât de multe proiecte ca în acești ultimi ani. Proiecte deja finalizate. Avem oameni vrednici, colegi care sunt primari și care au dovedit, pe parcursul mandatului lor, că au fost în măsură să își îndeplinească mandatele. Avem și oameni noi și avem convinegerea că PNL este partidul care știe să facă administrație publică locală și județeană”, a declarat ministrul Adrian Veștea.

Cristian Urs are 38 de ani, este căsătorit și are doi copii. De meserie este inginer constructor. În ultimii 10 ani s-a stabilit în București, iar în prezent este manager de vânzări la o multinațională. S-a înscris în PNL  în anul 2010 și a fost consilier local PNL între anii 2012 – 2016. Cristian URS vine în fața alegătorilor cu proiectul SMART: Sănătate, Mobilitate, Atitudine, Regenerare și Transparență.

Cristian Urs

,,Mă bucur să organizez un astfel de eveniment la nivel de Făgăraș. Este primul după foarte mult timp, însă acum am reușit să adun laolaltă vechi membri, actuali membri, dar și simpatizanți. Îmi doresc de la această campanie să fie una curată, în care să ne susținem ideile și cel mai bun să câștige. La acest eveniment avem invitați de seamă din toate colțurile județului Brașov, îl avem și pe ministrul Adrian Veștea, senatorul Mihai Veștea, colegii de la Biroul Județean PNL și toți primarii PNL și candidații PNL din Țara Făgărașului sunt alături de noi”, a spus Cristian Urs.

La eveniment au fost prezenți și toți primarii PNL din Țara Făgărașului, care și-au arătat susținerea față de candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Făgăraș, Cristian Urs.

(Alina ROMAN)

Tudorică Șerban, președinte CJ Brașov

Mihai Veștea, senator

Cristina Vecerdi, deputat

Ion Zară, candidat PNL în comuna Mândra

Claudiu Motrescu, primar comuna Beclean

Flroin Ioani, primar comuna Viștea

Sorin Suciu, primar comuna Cincu

Cristinel Paltin, primar comuna Șercaia

Gheorghe Lazea, primar comuna Recea

Victor Bârlez, primar comuna Șinca Veche
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.