Grupul Dedienne Multiplasturgy® devine DEMGY: un nou brand pentru o nouă eră!


Grupul Normand se transformă și își schimbă identitatea vizuală cu un nou logo, al patrulea de la înființarea companiei, în urmă cu 74 de ani. Această nouă identitate, care întruchipează transformarea Grupului DEMGY, este cea a unui grup deschis spre lume, lider, expert și inovator, aproape de clienții, partenerii și angajații săi.

 

Dedienne Roumanie, cu sediul în Făgăraș, în România (Transilvania), devine Demgy

Grupul DEMGY este convins că materialele plastice și compozitele durabile, proiectate și produse într-un mod responsabil și circular, reprezintă un răspuns la provocările climatice și societale ale secolului XXI. Rațiunea de a fi a Grupului pentru următorii ani este de a contribui la apariția unei societăți cu emisii reduse de carbon prin proiectarea și fabricarea de produse din plastic și materiale compozite adaptate atât nevoilor industriei, cât și ale cetățenilor.

,,În 2021, DEMGY ne va permite să ne îndeplinim ambiția de a crea valoare împreună, atât pentru clienții noștri, cât și pentru angajații noștri”, explică Pierre-Jean Leduc, președinte și CEO al Grupului DEMGY.

Grupul va anunța lansarea noului său brand în cadrul târgului virtual JEC, dedicat industriei materialelor compozite, care va avea loc pe 1 și 2 iunie.

,,Obiectivul nostru este să devenim partenerul preferat al clienților noștri. Cu Demgy, ne prezentăm acum cu un singur brand pe toate piețele mondiale pe care suntem prezenți: Statele Unite ale Americii, România, Franța, Europa. Suntem mai ușor de citit și, prin urmare, mult mai puternici, în special în fața concurenților internaționali”, adaugă Pierre-Jean Leduc.

 • Dedienne Multiplasturgy devine Demgy, cu Demgy Normandie pentru situl Saint-Aubin-sur-Gaillon (27) și Demgy Paris pentru situl Clamart (92).
 • Dedienne Atlantique cu sediul în Gétigné (44) devine Demgy Atlantique
 • CGTEC cu sediul în Frasne (25) devine Demgy Frasne
 • Dedienne Roumanie, cu sediul în Făgăraș, în România (Transilvania), devine Demgy Făgăraș
 • CTS cu sediul în Deva, România (Transilvania) devine Demgy Deva
 • Met2Plastic (M2P) cu sediul în Chicago, SUA devine Demgy Chicago

Lighter.Smarter.Greener: Promisiunea puternică a DEMGY pentru următorii 3 ani

 • Lighter = produce mai ușor pentru a utiliza mai puțină energie și pentru a-și reduce amprenta de carbon.
 • Smarter = să integreze mai multă inteligență în produsele care vor fi fabricate.
 • Greener = Mediul înconjurător este un aspect esențial pentru industria materialelor plastice. DEMGY fiind un actor cheie în acest sector, Grupul trebuie să participe activ la această schimbare de paradigmă.

,,Schimbarea numelui și valorile noastre constituie o bază reală pentru punerea în aplicare operațională a strategiei grupului nostru până în 2025. O strategie pe care am numit-o TOGETHER”, spune Pierre-Jean Leduc.

Prin programul TOGETHER, DEMGY implementează o strategie de transformare centrată pe client (intern și extern), industria 4.0 și CSR, care vizează o creștere profitabilă pe termen lung.

Această strategie, în care inovarea este un motor de creștere important, are ca scop să ofere noi soluții la provocările economice, cum ar fi criza Covid, și la provocările structurale, cum ar fi competitivitatea, digitalizarea, internaționalizarea, diversificarea comercială, atragerea de talente și formarea continuă a angajaților.

DEMGY are, de asemenea, un rol de jucat în provocarea decarbonizării, cu un obiectiv global de reducere a consumului de carbon până în 2030.

Descoperiți transformarea grupului și noua sa identitate vizuală pe demgy.com și pe rețelele de socializare: Linkedin // YouTube // Facebook // Instagram

Despre DEMGY

Fondată în 1947, DEMGY proiectează și produce produse din plastic și compozite de înaltă performanță, mai ușoare decât metalul, pentru a promova economiile de energie în industriile cu o amprentă de carbon ridicată.

DEMGY se află în continuare într-o nouă eră a inovațiilor și a devenit un jucător cheie în Industria 4.0 datorită:

 • Atelierul său 3D pentru a produce în masă piese direct funcționale cu ajutorul fabricării aditive 3D;
 • dezvoltarea Flaxcomp®, un bio-compozit 100% reciclabil;
 • lansarea unei noi tehnologii: compozitul hibrid și o nouă generație de produse compozite termoplastice cu geometrie complexă de tip “net-shape”;
 • crearea Protectiv®, o gamă de produse de protecție personală.

Grupul Normand are patru unități în Franța, inclusiv sediul central din St-Aubin-sur-Gaillon (27), două în România și una în Statele Unite.

În 2020, Grupul DEMGY a realizat o cifră de afaceri de 54 de milioane de euro, cu un total de 660 de angajați.

DEMGY este un ambasador membru al French Fab.

DEMGY este câștigătorul apelului de proiecte în domeniul aeronauticii din cadrul Planului francez de redresare.Articole similare

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.