I-a smuls ochii din cap!


Un individ i-a scos ochii unui pacient într-un spital de psihiatrie din judeţul Sibiu, sub privirea șocată a supraveghetoarei. Incidentul extrem de grav s-a petrecut în Tălmaciu iar angajații susțin că totul s-a întâmplat foarte rapid și nu au avut posibilitatea să intervină. Victima, un tânăr de 32 de ani, a rămas orb iar acum angajații centrului se tem pentru viețile lor.ochi

Individul care i-a scos ochii unui pacient din centrul de recuperare din orașul Tălmaciu are 32 de ani și avea un conflict mai vechi cu victima. Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sibiu cere Poliției să-l rețină pe agresor.

„Am fost informată ieri de incident. Efectiv s-a repezit asupra celuilalt şi i-a băgat degetele în ochi. Nu mai este nimeni rănit şi aşa ceva niciodată nu s-a mai întâmplat. Eu am cerut anchetă internă la Tălmaciu. Agresorul nu mai are ce căuta la noi în centru, iar victimei, pentru că va rămâne cu un handicap vizual permanent, va trebui să-i găsim alt centru. Agresorul are în jur de 20 de ani şi se pare că avea ceva de împărţit cu victima, ceva mai vechi. Pur şi simplu s-a smuls din braţele unei infirmiere ieri, direct către celălalt, nimeni nu a mai putut să reacţioneze, totul s-a întâmplat foarte repede”, a explicat Laura Vîlsan pentru Agerpres.

Victima care a rămas fără globii oculari a fost și mușcată de gât de agresor

Pacientul a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, unde este internat în stare gravă la Terapie Intensivă. Globii oculari au fost recuperaţi rapid, dar tânărul va rămâne orb, scrie Agerpres.

„Ieri (luni, n.r.) am avut o solicitare de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din Tălmaciu. Un pacient de 32 a fost agresat şi i-au fost scoşi ambii ochi şi a fost muşcat de gât de un alt pacient. Pacientul a fost transportat la spital în stare de şoc”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu, Liliana Blaga.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.