Iată ce spun artiştii despre Făgăraş!


Dacă e să le dăm crezare, artiştii sunt fascinaţi de centrul României. Poate nu întâmplător, manifestările cultural-artistice de la Făăgraş dedicate anului Centenarului se desfăşoară sub sloganul ,,Uniţi în centru”. Cei care au cântat la această ediţie a zilelor Făgăraşului au avut numai cuvinte de laudă pentru oameni acestor locuri.

Sava Negrean Brudaşcu

Sava Negrean Brudaşcu

Sava Negrean Brudaşcu: ,,Eu simt Făgăraşul, ca şi Braşovul, ca făcând parte din viaţa mea. Îmi este foarte drag Făgăraşul. N-am mai fost la un concert în zona aceasta de doi – trei ani, aşa că tare mult mă bucur că am şansa să cânt acum aici. Îi iubesc pe făgărăşeni, le iubesc tradiţiile, îi admir pentru tot ceea ce sunt şi le doresc din tot sufletul să aibă parte de tot ce e bun în viaţă şi de multă sănătate, că de restul au parte: au un primar de nota 10!”

Ionuţ Langa

Ionuţ Langa

Ionuţ Langa: ,,Mă bucur că şi în acest an am reuşit să vin acasă. Le mulţumesc celor care m-au invitat să cânt. Gândurile mele privitoare la oamenii care trăiesc în aceaste locuri, ca de fiecare dată, sunt de suflet, de credinţă. Cum am spus şi în alte rânduri, aici oamenii sunt mai aproape de Dumnezeu”.

Nicolae Furdui Iancu

Nicolae Furdui Iancu

Nicolae Furdui Iancu: ,,Mi-a făcut plăcere să fim împreună în această seară. Să vă dea Dumnezeu bucurie în casele dumneavoastră, sănătate la toţi cei dragi dumneavoastră, inclusiv dumneavoastră, pentru că, dacă este sănătate, pe toate celelalte le rezolvăm. Să vi se împlinească toate gândurile bune, să ne reîntâlnim sănătoşi, ani mulţi de acum înainte s-avem, chiar dacă unii dintre noi am mai îmbătrânit! Eu recunosc că am mai îmbătrânit, mândrele sunt mai puţine acum, asta e situaţia, dar publicul a rămas al meu şi eu al publicului!”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.