Ioan Mareş: ,,Evaluăm potenţiali candidați la funcția de primar al Făgăraşului, dar nu excludem și susținerea unui candidat independent!”


 

Salut Făgăraş: Câţi membri numără la Făgăraş partidul pe care îl conduceţi?

Ioan Mareş: La ultima recenzare, aveam un număr de 438 membri liberali, însă suntem într-o continuă creștere. Pot spune că spiritul liberal este prezent în rândul făgărășenilor.

Salut Făgăraş: De când sunteţi liberal şi cum aţi intrat în politică?

Ioan Mareş: M-am născut liberal. Am intrat în politică într-un moment în care țara era într-o situație dificilă, asemănăftor cu situația de acum, și astfel am simțit nevoia să mă implic.

Ioan Mareş - preşedinte PNL Făgăraş

Ioan Mareş – preşedinte PNL Făgăraş

Salut Făgăraş: Ce este Ioan Mareş în afară de politician?

Ioan Mareş: Sunt un familist convins, antreprenor de meserie și epitropul unei biserici din Făgăraș.

Salut Făgăraş: Cum este să fiţi tatăl celui mai tânăr parlamentar român?

Ioan Mareş: În primul rând, a fi tată este un lucru minunat, iar, dacă copilul a reușit în ceea ce face, nu poate decât să îmi amplifice mândria. A intrat de foarte tânără în politică, însă a fost alegerea ei, pentru care s-a pregatit intens. Evident că noi, părinții, suntem foarte mândri de ea.

Salut Făgăraş: Cum aţi hotărât să vă trimiteţi fiica la studii în Anglia?

Ioan Mareş: A fost voința ei. De mică a fost pasionată de cultura și  limba engleză, iar noi, familia, nu am făcut decât să o susținem, ca întotdeauna.

Salut Făgăraş: Suntem în an pre-electoral. Poate fi prematură întrebarea mea, dar încercaţi totuşi un răspuns: câţi consilieri locali şi judeţeni va scoate PNL-ul?

Ioan Mareş: Sperăm ca PNL să facă majoritate, atât la Consiliul Local Făgăraș, cât și la Consiliul Județean.

Salut Făgăraş: Următoarea întrebare este de fapt curiozitatea tuturor: veţi avea candidat propriu la primărie sau veţi susţine un independent?

Ioan Mareş: Momentan ne aflăm într-o campanie de evaluare a potențialilor candidați la funcția de primar al Municipiului Făgăraș, dar totodată nu excludem și susținerea unui candidat independent.

Salut Făgăraş: Dacă ar trebui să faceţi o alianţă la nivel local (nu una impusă de la centru la nivel naţional), cu ce partid ar fi liberalii compatibili în acest moment?

Ioan Mareş: Cât timp aceasta este în interesul comunității, suntem deschiși la discuții și eventuale alianțe cu toate partidele politice din Făgăraș, mai puțin cu PSD.

Salut Făgăraş: Unde veţi petrece sărbătorile de Paşti anul acesta?

Ioan Mareş: De regulă îmi petrec sărbătorile acasă. Este un prilej bun să ne petrecem timpul cu familia.

Salut Făgăraş: Ce hobby-uri aveţi în timpul liber?

Ioan Mareş: Călătorii în natură, motociclism, iar, când timpul îmi permite, mi-l petrec în garaj reparând sau îmbunătățind mașina proprie.

(Cristina Cornilă)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.