Locul I pentru fotbaliștii de la Colegiul Național „Radu Negru“


Luni, 9 decembrie, în sala de sport a Colegiului Național „Radu Negru“ Făgăraș a avut loc faza pe microcerc (Făgăraș – Victoria – Rupea) la fotbal, clasele V-VIII, competiție ce face parte din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Astfel, șase echipe s-au luptat pentru a obține locul I, poziție ce oferă posibilitatea de a merge mai departe la faza județeană.

Au participat echipele de fotbal de la Colegiul Național „Radu Negru“, Colegiul Național „Doamna Stanca“, Liceul I.C. Drăgușanu – Victoria, Colegiul „Aurel Vijoli“, Școala Gimnazială „Ovid Densușianu“ și Școala Gimnazială Rupea. La finalul întrecerii fotbaliștii de la Colegiul Național „Radu Negru“, antrenați de prof. Bogdan Dragoș, au obținut locul I, după ce au câștigat toate cele trei jocuri pe care le-au disputat. Și astfel și-au câștigat dreptul de a participa la faza județeană a ONSS, ce va avea loc la începutul anului viitor, la Brașov.

Echipa Colegiul Național „Radu Negru“ este formată de următorii sportivi: George Avram, Arash Mahmodieh, Victor Ciungara, Răzvan Tincu, Sasu Matei, Mark Kovacs, Laurențiu Boștiog, Daniel Ludu.

Anul trecut echipa de baschet fete a Colegiului Naținal „Radu Negru“, antrenată de prof. Dragoș Bogdan a câștigat atât faza locală, cât și faza județeană, reprezentând atât orașul, cât și județul Brașov, la faza zonală, ce s-a desfășurat la Târgu Secuiesc acolo unde, la finalul competiției, a obținut locul al IV-lea.

Vreau să îi felicit pe copii pentru atitudinea, seriozitatea și maturitatea de care au dat dovadă la această întrecere sportivă. Nu a fost ușor, însă băieții s-au mobilizat și am reușit la final să ne impunem. Sperăm să facem o figură frumoasă și la faza județeană“, ne-a declarat prof. Dragoș Bogdan.

Pe locul II s-a clasat Școala Gimnazială Rupea, iar pe poziția a treia s-a clasat liceul I.C. Drăgușanu Victoria.

Rezultate:

C. N. Radu Negru – C.N. Doamna Stanca – 2-1;

C.N. Radu Negru – Colegiul „Aurel Vijoli“ – 3-0;

Finala: C. N. Radu Negru – Școala Gimnazială Rupea – 1-0.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.