Marșul pentru Viață, pentru a doua oară la Făgăraș


  • Marșul pentru Viață a fost organizat pentru a doua oară la Făgăraș, alături de alte sute de orașe din țară. Marșul a pornit de la biserica brâncovenească Sf. Nicolae din oraș și a străbătut localitatea până în centru, oprindu-se la Catedrala ortodoxă.

Suita de momente artistice a fost prezentată de Nicolae Streza, coordonatorul filialei Făgăraș a Frăției ortodoxe, organizatorul evenimentului. Acestea au fost susținute de Grupul parohial „Sfânta Teodora” din Văleni, Grupul de copii de la biserica „Sf. Nicolae” din Șercaia, Tinerii Asociației Doamna Maria Brâncoveanu + copiii de la Clubul copiilor brâncoveni

Înainte de momentul artistic al Asociației Doamna Maria Brâncoveanu, doamna preoteasă Natalia Corlean a vorbit despre Centrul Pro Viață înființat anul trecut în cadrul asociației. Acesta cuprinde un grup de specialiști (cadre medicale, psihologi, asistent social etc.), care pot oferi consiliere și suport pentru femeile aflate în criză de sarcină, precum și un grup de mame dispuse să ajute proaspetele mămici, aflate în situații vulnerabile (nașterea primului copil, depresii postnatale, provocări educaționale etc.)

Mesajele transmise prin organziarea și participarea la Marșul pentru Viață:

  • Viața este un mare DAR.
  • Fiecare om este unic din prima secundă.
  • Fiecare copil merită dreptul la viață.
  • Întotdeauna există soluții.
  • Împreună putem susține femeia aflată în criză de sarcină.
  • IUBIREA este VIAȚĂ.

La Făgăraș, Marșul pentru Viață a fost organizat pentru a doua oară de Frăția ortodoxă, în parteneriat cu Protopopiatul ortodox, Casa de cultură a Municipiului Făgăraș, Asociația Doamna Maria Brâncoveanu și Editura Agaton.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.