Material lemnos confiscat de polițiștii din Hârseni. Nu s-a putut face dovada provenienței mărfii aflate în vehicul


Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila – Postul de Poliție Hârseni, în cadrul activităților operative desfășurate pentru combaterea delictelor silvice, au identificat în trafic un transport de material lemnos pentru care nu s-a putut face dovada provenienței mărfii aflate în vehicul.

În urma controalelor efectuate de către polițiști, aceștia au identificat pe DJ 104B, în localitatea Ileni, un vehicul care transporta material lemnos, fasonat, din de esență molid, pentru care provenieța sau transportul nu au putut fi dovedit din punct de vedere al legalității de către conducătorul vehiculului. Măsurătorile efectuate împreună cu angajați din cadrul Regiei Publice Locale a Pădurilor, au stabilit că volumul total de material lemnos este de aproximativ 7.00 mc, acesta fiind lăsat în custodie reprezentanților silvici.

Față de cele constatate, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale în conformitate cu legislația silvică, dispunându-se, totodată, confiscarea cantității totale de material lemnos identificată în vehiculul respectiv.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.