O firmă din Făgăraș angajează 40 de persoane. Vor fi selectați cei mai îndemânatici dintre candidați


Cea mai nouă firmă din industria automotive care și-a deschis la Făgăraș o unitate de producție anunță că va angaja în zilele care urmează 40 de persoane, din oraș și din împrejurimi, pentru fabrica sa de pe Șoseaua Hurezului.

În 2022 compania Moveos a preluat fosta fabrică de fulgi a Făgărașului și a transformat-o în hale de producție pentru componente auto. Practic, la Făgăraș se produc piese din ansamblul centurii de siguranță și se livrează apoi pe piața auto din toată lumea. Aproape toate mărcile de autoturisme din Europa și unele chiar și de pe alte continente folosesc piese produse la Făgăraș.

Recent, Moveos a anunțat o nouă campanie de angajări. De data aceasta, vor fi angajate 40 de persoane, dintre cele care vor veni la interviu.

,,În această etapă ne focusăm pe 40 de noi oameni, în special operatori în producție, care vor lucra la montarea și asamblarea pieselor sau ca manipulanți marfă la Departamentul de Logistică, însă avem și posturi noi în cadrul companiei: șefi de linie, tehnician mentenanță, production planner, inginer proces. Aceștia își pot depune CV-ul fie direct la fabrică, la sediul de pe Șoseaua Hurezului, fie pot suna la nr. de tel. 0791010685. Oamenii vor selectați în funcție de experiența pe care o au, ar fi de preferat o minimă experiență de 6 luni. De asemenea, contează și abilitățile manuale pe care le dețin. După interviu vor încheia cu angajatorul un contract individual de muncă. În debutul activității lor profesionale vor trece printr-o perioadă de școlarizare, care va avea loc chiar în fabrica de la Făgăraș, iar în timpul școlarizării vor fi plătiți cu salariul din contract. Timpul de școlarizare durează în funcție de abilitățile de învățare ale fiecăruia”, au spus reprezentanții companiei.

După angajare, oamenii vor intra la lucru în trei schimburi, după cum urmează: 06.00-14.30, 14.30-23.00, 23.00-06.00.

Societatea a pus la dispoziție transport gratuit, pe mai multe rute, pentru cei care vin la Făgăraș din comunele învecinate. Mai mult decât atât, urmează să se înființeze inclusiv o stație de autobuz în fața fabricii, pentru ca totul să fie și mai ușor.

Pachetul salarial ajunge la 2.825 de lei net, incluzând tichete de masă și ore de noapte plătite cu 25%. Alte benefici oferite de angajator sunt orele suplimentare plătite cu 200%, un bonus de productivitate, transportul gratuit la serviciu și un abonament medical privat.

La momentul actual, la Moveos Făgăraș lucrează circa 330 de oameni.

 

(Cristina Cornilă)
One thought on “O firmă din Făgăraș angajează 40 de persoane. Vor fi selectați cei mai îndemânatici dintre candidați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.