O geantă plină cu bani, acte și chei, găsită la o benzinărie din Făgăraș


geanta bani1O geantă plină cu chei de mașină, acte și bani a fost găsită în această dimineață în benzinăria Rompetrol, la ieșire din Făgăraș spre Brașov. Cel care a găsit-o a fost un sibian, Cristian Badea.

Geanta era în baie, sigur a fost uitată de cineva. M-am uitat să văd ce este în ea, am văzut acte de mașină, multe chei și mulți bani – euro. Probabil o persoană care înmatriculează mașini și-a uitat geanta aici. Am înștiințat angajații benzinăriei, aceștia au sunat la poliție“, a spus sibianul.

Ulterior, angajații benzinăriei au găsit în geantă o carte de vizită a proprietarului și l-au contactat ca să i-o înapoieze.

Făgărășenii care au fost martori la ceea ce s-a întâmplat sunt uimiți de faptul că găsitorul genții – în care se aflau bancnote euro – a predat-o, fără să stea pe gânduri, angajaților stației peco.

 
3 thoughts on “O geantă plină cu bani, acte și chei, găsită la o benzinărie din Făgăraș

  1. Nelu Fuzelaindeshtain

    E plin de camere la benzinarie. S-a gandit bine omul. Mai bine primeste o mica recompensa decat sa vina proprietarul, sa se uite pe camere si apoi sa il mai ia si politia la intrebari. Daca ar fi gasit-o pe camp de ex sau pe o strada mai laturalnica n-o mai returna el nici cu slujbe.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.