O nouă rundă de înscrieri la Bikeathon Țara Făgărașului!


Mai ai timp să te înscrii la Bikeathon Țara Făgărașului!
Organizatorii Bikeathon Țara Făgărașului au anunțat că se mai pot face înscrieri și zilele următoare. ,,O nouă rundă de înscrieri la Bikeathon Țara Făgărașului, ediția 2021. Pentru că o parte dintre voi ne-ați solicitat acest lucru, redeschidem înscrierile la cursa faptelor bune. Dacă nu ați reușit să o faceți până acum, vă mai puteți înscrie la Bikeathon Țara Făgărașului ediția 2021 până pe 16 septembrie 2021, la ora 15:00.
Pentru înscrieri vizitați https://bikeathon.fundatiactf.ro/inscriere-biciclisti-2/.Vă mulțumim că sunteți alături de noi și de proiectele înscrise la ediția din acest an! Ne vedem la Făgăraș, toți pe două roți”, au anunțat organizatorii.

Spre deosebire de edițiile anterioare ale concursului, la ediția din acest an nu se vor mai face înscrieri în ziua  evenimentului.

Pentru bicicliștii înscriși în concursul de anul acesta, Bikeathon vine cu 5 provocări:

18 septembrie 2021

BKT 70, cursa de 70 de km

BKT 40, cursa de 40 de km

BKT 20, cursa de 22 de km

BKT 4, cursa de 4 km pentru persoanele în scaun rulant sau handbike

19 septembrie 2021

BKT 10, cursa de 10 km (cursa populară) pentru familie

În plus, pe 19 septembrie, vor avea loc și cursele copiilor, în jurul Cetății Făgăraș (1 TUR, 2 TURE și 3 TURE).

Întregul calendar al concursului este disponibil la adresa https://bikeathon.fundatiactf.ro/calendar/.

La fel ca în cazul edițiilor anterioare, traseele celor 5 curse ale Bikeathon Țara Făgărașului îi provoacă pe bicicliștii înscriși să descopere Făgărașul și peisajele naturale din împrejurimile orașului.

Hărțile traseelor sunt disponibile la adresa https://bikeathon.fundatiactf.ro/trasee/. În caz de vreme nefavorabilă sau de alte impedimente de natură tehnică sau care țin de infrastructură, traseele pot suferi modificări sau actualizări. Orice modificare va fi comunicată pe canalele oficiale ale Bikeathon Țara Făgărașului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.