Patinoarul din Victoria, deschis până duminică, 5 februarie. ,,Dragi copii, vă așteptăm să vă bucurați de ultimele zile la patinoar’’


Copilașii din Victoria și nu numai, mai au la dispoziție doar câteva zile de distracție pe patinoar. Duminică, 5 februarie, va fi ultima zi în care se vor putea da cu patinele pe gheață, spune edilul orașului Victoria, Camelia Bertea.

,,Dragi victorieni şi, mai ales, dragi copii, vă aşteptăm cu drag să vă bucuraţi de ultimele zile la patinoar! Împreună cu toţi colegii din Consiliul Local, am pregătit şi o surpriză pentru copiii din oraş. Mă bucur că avem, de anul acesta, propriul patinoar și sper că ați petrecut momente frumoase pe gheață. Mă bucur că am reușit să îl ținem deschis aproape două luni, fără o firmă care să îl administreze, ci doar cu efort voluntar, și le mulțumesc colegilor care și-au rupt din timpul lor liber și au făcut voluntariat, pentru a oferi această bucurie copiilor din Victoria!’’, a spus primarul orașului Victoria, Camelia Bertea.

Patinoarul va fi deschis până duminică, 5 februarie, în intervalul 14:00-20:00. Biletul de intrare este de 5 lei pentru copii și 10 lei pentru adulți. Închirierea patinelor costă tot 10 lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.