Percheziții în județul Brașov la persoane acuzate de proxenetism


Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cinci percheziții domiciliare într-un dosar în care sunt efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de „proxenetism”.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în perioada mai 2022 – martie 2023, mai multe persoane ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către trei femei, în vederea obținerii unor foloase patrimoniale, activități ce s-ar fi desfășurat pe raza județelor Brașov și Sibiu.

De asemenea, polițiștii brașoveni au stabilit că persoanele bănuite de săvârșirea faptelor sunt trei bărbați și două femei, din județul Brașov.

Astfel, la data de 07 martie 2023, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Brașov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov și luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Brașov, la domiciliile persoanelor bănuite de săvârșirea faptelor, urmând a fi ridicate bunuri și înscrisuri în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, polițiștii brașoveni vor pune în executare șapte mandate de aducere.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de sprijinul Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Brașov.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.