Poliția a făcut controale la Șoarș


Miercuri, 14 septembrie 2022, în intervalul orar 17.00 – 20.00, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică Brașov au organizat și desfășurat pe raza localității Șoarș o acțiune cu efective mărite, la care au participat polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov și Secției de Poliție Rurală Voila.

Şoarş

Scopul activităților desfășurate a fost asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, verificarea respectării normelor legale privind circulația pe drumurile publice, precum și prevenirea și combaterea delictelor silvice.

În cadrul actiunii, polițiștii brașoveni au legitimat 38 de persoane, au verificat 30  de autovehicule și 4 societăți comerciale, iar pentru abaterile constatate au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 6.400 lei. Din totalul sancțiunilor aplicate, 10 au fost pentru încălcarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice și 2 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G.  nr. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, republicată, cu modificările și completările ulterioare, fiind confiscată suma de circa 260 lei. De asemenea, polițiștii au reținut 1 certificat de înmatriculare.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.