Pompierul făgărășean Raul Gheorghiu, locul I cu echipa ISU Sibiu la concursul internațional ,,Scări’’ de la Satu Mare


Pompierul făgărășean Raul Gheorghiu, angajat la ISU Sibiu, a obținut, alături de echipa sa, locul I la concursul internațional ,,Scări’’, ce s-a desfășurat joi, 1 septembrie, la Satu Mare.

Alături de el pe podium au ajuns și coechipierii săi de la ISU Sibiu, soldat Alexandru Safta și plt adj Narița George.

,,Competiția nu a fost una ușoară, fiind vorba de urcare până la etajul 10 al unei clădiri, pe scările interioare, individual și în echipă, echipați pentru intervenție și cu diferite accesorii. Așa cum ne-au obișnuit deja, pompierii sibieni nu vin acasă fără trofee, aceștia obținând locul 1 la proba pe echipe, dar și premii individuale! Plt. adj. Narița George a obținut locul 1 și la probele individuale, la categoria de vârstă 30-40 de ani’’, au menționat colegii acestuia de la ISU Sibiu.

Raul Gheorghiu (dreapta)

Publicația Salut Făgăraș a mai scris despre Raul Gheorghiu și în urmă cu un an. Făgărășeanul a devenit un erou la Sibiu, după ce, alături de un coleg, a salvat de la moarte un bărbat care traversase strada prin loc nepermis. Incidentul s-a petrecut în luna ianuarie 2021, în municipiul Sibiu, iar cei doi pompieri se aflau în timpul liber.

Raul Gheorghiu este pompier din noiembrie 2018 și are 24 de ani.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.