Pregătiri intense pentru Balul Bobocilor la Liceul Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu“


balul bobocilor brancoveanu2La fiecare început de an școlar este agitație mare în liceele din Făgăraș! Tinerii se pregătesc intens pentru Balul Bobocilor.

Elevii de clasa a IX-a trec prin cele mai frumoase momente ale primului an de liceu: balul bobocilor. Pentru unii, petrecerile sunt în toi, pentru alții, pregătirile abia au început.

Toți liceenii de la Liceul Teologic Ortodox „Sfântul Constantin Brâncoveanu“ spun „prezent“ la balul din acest an.

balul bobocilor brancoveanu112 perechi de boboci sunt gata să impresioneze juriul, dar și colegii marți, 6 noiembrie, de la ora 17.00, la Casa de Cultură. Tinerii vor fi susținuți și sprijiniți de colegii din clasele a XII- a Teologic și Pedagogic și îndrumați de profesorii Dull Zsuzsa, Sorina Boamfa, Negrilă Daniela, Angela Dobrea, Silvia Deceanu și Gheorghe Malene.

Bobocii sunt gata să prezinte un spectacol de culori, proiecții video, muzică, dans și teatru cu tema „Școala de ieri și de azi“. Un amestec de momente artistice, comice dar și patriotice care vor surprinde evolutia școlii din trecut și până în prezent așteaptă publicul făgărășean pe scena Casei de Cultură.

Prețul biletului este de 15 lei. Biletele se pot achiziționa în ziua balului la Casa de Cultură.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.