Primăria Victoria scoate la licitaţie 22 de parcele pentru construirea de case


În data de 29 iulie, de la ora 09.00, la sediul Primăriei din oraşul Victoria va avea loc o licitaţie pentru adjudecarea de loturi de teren pentru case.

Parcelele au o suprafaţă de 600 mp, iar două dintre ele sunt de 541 mp.

Pretul minim de pornire pentru o parcelă este de 36.000 lei. Cei care nu doresc să dea banii pe loc pot achita și în 6 rate, timp de 24 luni, cu un avans de 35%. Licitația este deschisă pentru toate persoanele.

În caz de neadjudecare, licitaţia se va relua la un interval de 20 zile până la adjudecare. Detalii suplimentare se pot obţine la tel: 0268/241525.

,,În prealabil, vă așteptăm la sediul Primăriei până pe 22 iulie, ora 16, pentru a achita taxa de participare și pentru a primi documentația aferentă licitației. Taxa de participare este de 30 de lei, iar costul documentelor este de 50 de lei. Toate parcelele au apă, canalizare, drumuri, trotuare și urmează să introducem și electricitatea. 13 dintre loturi au și PUZ. Există, de asemenea, diferențe de preț în funcție de tipul terenului – plat sau în pantă. Toate aceste detalii se regăsesc în documentația aferentă licitației”, a declarat primarul Camelia Bertea.

În total, cartierul are 22 de parcele. Urmează ca, după ce va fi amenajat pârâu care traversează cartierul, să mai fie scoase la licitație alte 6 parcele, iar pe două dintre va începe în curând construcția celor două blocuri de apartamente pentru specialiști în sănătate și învățământ, pentru care Primăria Victoria a obținut finanțare prin PNRR.

,,Din păcate, așa cum am mai explicat, din cauza faptului că pârâul care traversează zona nu a fost prins în proiectul inițial, am fost nevoiți să parcurgem o etapă procedurală suplimentară destul de complicată, cu alte studii și avize, ceea ce a dus la întârzieri și la prelungirea termenului de finalizare a proiectului. Sunt foarte bucuroasă că totuși am reușit, în ciuda dificultăților apărute, să finalizăm și să scoatem la licitație o bună parte din aceste parcele, iar din banii pe care îi vom obține acum, vom finaliza amenajarea pârâului și, odată cu asta, cele 6 parcele rămase”, a mai explicat Bertea.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.