Primii artiști anunțați la MASSIF. Dimitri Vegas, Nicky Romero, BUG Mafia, Killa Fonic, Inna


Dimitri Vegas, situat în top 3 DJ ai lumii, vine în România, la festivalul Massif. În premieră pentru un festival din Europa, cea care-i va face deschiderea show-ului este chiar soția lui, Mattn, aflată și ea în top 100 DJ.

Organizatorii au anunțat primul val de artiști naționali și internaționali care vor urca pe scenele celui mai nou concept de divertisment de la munte. Prima ediție “Massif” va avea loc între 3 și 5 martie, în Poiana Brașov.

La Massif vor veni și Nicky Romero și Quintino, incluși și ei în TOP 100 DJ ai lumii. Considerat un megastar al muzicii dance, Nicky Romero este o prezență constantă pe scenele celor mai mari festivaluri din lume. Are și un show la radio, difuzat în 71 de țări.

Și artiști români de renume sunt invitați în Poiana Brașov între 3 și 5 martie. Printre ei, B.U.G. Mafia, Grasu XXL, dar și Inna, Killa Fonic sau Dirty Nano.

Cum Massif este festivalul extremelor, organizatorii pregătesc un mixt între diverse genuri muzicale. Muzica electronică și folclorul autentic vor fi îmbinate de Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor.

Un nou val de artiști pentru Massif 2023 va fi anunțat în curând. Până atunci, fanii pot cumpăra abonamente de pe site-ul festivalului, bemassif.com, începând de la 79 de euro plus taxe.Articole similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.