Recital inedit la Casa Armatei!


În această seară, în sala de spectacole a Casei Armatei a avut loc un recital deosebit: copiii care frecventează cursul „Învață pian cu Marius Mateoi“ au susținut un recital la pian și tobe! Micuții au ținut să le arate părinților cât de bine știu ei să cânte la pian și tobe. Îndrumați de profesorul lor, copiii s-au descurcat de minune!

Momentele artistice au fost pregătite încă de acum câteva săptămâni, iar acum au dorit să le arate părinților tot ceea ce au învățat ei. „Emoțiile au fost mari, recunosc. Atât pentru copii, cât și pentru mine. Ne-am pregătit din timp, am exersat și la pian, și la tobe. Copiii sunt atât de receptivi, au învățat foarte repede cum să cânte la aceste instrumente. Iar în această seară am dorit să le oferim părinților această surpriză, un recital de Crăciun, așa cum l-am numit noi. Nu am dorit, însă, ca micii muzicieni să cânte pe scenă, ci chiar în fața părinților. Tocmai din acest motiv am rearanjat sala de spectacole. Ca acești micuți să învețe să își controleze emoțiile. Noi spunem că ne-am descurcat de minune și deja pregătim un alt recital“, a mărturisit Marius Mateoi.

Marius Mateoi studiază pianul de la 7 ani, cântă la tobe, compune muzică, este producător. A colaborat cu Bibanu MixXL, Delia, Puya, dar şi alţii, iar de câțiva ani s-a stabilit la Făgăraș și îi învață pe copii să cânte la instrumente muzicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.