Rezultate remarcabile pentru ACS NNN Făgăraș!


 

Timp de două săptămâni, la Brașov a avut loc Memorialul „Mihai Ivăncescu“ la fotbal. Clubul ACS NNN Făgăraș a participat cu patru grupe de copii și juniori, iar rezultatele, la finalul întrecerii, au fost de excepție!

Grupa 2013, antrenată de Popa Ionel, a obținut locul I la finalul întrecerii, iar Cristian Băcilă a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului la competiția rezervată fotbaliștilor născuți în 2013. Un alt juc[tor, Darius Mate, a fost declarat golgheterul turneului.

acs nnn grupa george greavuGrupa 2009, antrenată de George Greavu, a obținut, de asemenea, locul I, după ce a câștigat toate cele 5 jocuri pe care le-a disputat.

În grupe, tinerii fotbaliști legitimați la ACS NNN Făgăraș, au obținut victorii pe linie (8-0 cu ASSR Brașov, 4-1 Prejmer, 2-0 cu Forest Brașov). În semifinală, tinerii fotbaliști, s-au impus cu scorul de 2-1 în fața formației Corona Brașov. În finala competiției, ACS NNN Făgăraș s-a impus la penalty-uri contra formației ACS Kids Tâmpa Brașov, după ce, în timpul regulamentar, scorul a fost egal, 2-2.

acs nnn grupa dragos bogdanGrupa 2008, antrenată de prof. Dragoș Bogdan, a obținut locul II, terminând neînvinsă competiția. În grupe, fotbaliștii legitimați la ACS NNN Făgăraș s-au impus cu scorul 3-2 în fața formației Corona Brașov, 8-0 cu ACS Vulcan, 9-1 cu Steagu Roșu Brașov și 0-0 cu Forest Brașov, terminând grupa pe locul I. În semifinală, tinerii fotbaliști antrenați de Bogdan Dragoș s-au impus cu scorul de 2-1 în fața formației CSS Brașovia Brașov.

acs nnn fagaras

husea alessandroÎn finala competiției, ACS NNN Făgăraș s-a întâlnit din nou cu ACS Corona Brașov, iar la sfârșitul timpul regulamentar scorul a fost egal, 0-0. Astfel, s-a trecut la loteria penalty-urilor, acolo unde Corona Brașov s-a impus, la limită, cu scorul de 2-1. De menționat este faptul că în finala competiției, din formația ASC NNN Făgăraș au lipsit dintre fotbaliștii de bază ai echipei. În cele 6 meciuri disputate fotbaliștii legitimați la ACS NNN Făgăraș au marcat 22 de goluri și au primit doar 4.

Mateo Stama a fost desemnat cel mai bun portar al turneului, la grupa 2008, Casian Stelea a fost desemnat cel mai bun portar la grupa 2009, iar Alessandro Husea a fost desemnat cel mai bun portar la grupa 2011.

Tinerii fotbaliști făgărășeni se pregătesc în continuare în vederea participării la următoarele competiții.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.