Șanturi betonate, trotuare cu pavele, în satele Hârseni, Sebeș și Mărgineni. La Copăcel, o stradă este finalizată


În satul Copăcel, comuna Hârseni, este în desfășurare la această oră o amplă lucrare la trotuare, șanțuri și podețe. Proiectul, în valoare de 5,5 milioane de lei, a început anul trecut și până acum este aproape finalizată o stradă, cea principală.

Copăcel

Edilul comunei Hârseni, Daniel Dâmboiu, spune că lucrarea în satul Copăcel va fi finalizată în acest an. Paralel, în acest an vor începe aceleași lucrări de realizare a rigolelor și podețelor și în satele Sebeș, Hârseni și Mărgineni.

Daniel Dâmboiu, primar comuna Hârseni

,,Am finalizat o stradă în satul Copăcel. Cum ne lasă timpul, vom lucra și la trotuare și sperăm ca în acest an să finalizăm această lucrare în sat. Paralel, avem proiectul ,,Realizare rigole și podețe, trotuare” și în satele Sebeș, Mărgineni și Hârseni. Proiectul are o valoare de 10 milioane de lei, banii, în acest caz, provin din programul Anghel Saligny. În localitățile comunei care beneficiază de acest proiect vor fi montate pavele, vor fi amenajate accesul de pe trotuare spre partea carosabilă, iar șanțurile vor fi betonate”, a declarat primarul comunei Hârseni, Daniel Dâmboiu.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.