Scandal la ,,Manutanța”. Două persoane au distrus o locuință. ,,Au distrus tot, inclusiv tavanul, cu securea”


O locuință din Manutanța a fost distrusă complet de două persoane identificate deja de oamenii legii.

foto: Salut Făgăraș

Este vorba despre doi foști chiriași ai Primăriei Făgăraș care au distrus complet locuința în care, până nu demult, au stat.

,,O femeie și un bărbat au distrus locuința. Aici au locuit cu chirie, până nu demult, însă au renunțat la contractul pe care îl aveau de câteva luni. Auzisem că vor să vândă locuința, ceea ce e total ilegal. Au reușit să păcălească o persoană să le dea bani, iar acea persoană s-a adresat autorităților și administrației locale, iar apoi le-a cerut banii înapoi. Așa că, din ce am auzit, foștii chiriași au venit și au distrus locuința. Au distrus inclusiv tavanul, cu securea. Nimic nu mai e aici. Totul e distrus”, au spus oamenii care locuiesc în Manunanța.

,,Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112,  cu privire la faptul că două persoane ar provoca distrugeri în interiorul fostei locuințe situată pe strada Negoiu din municipiul Făgăraș. Cadrele de poliție efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate starea de fapt”, a declarat comisar de poliție Alina-Maria IVAN, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Oamenii legii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii faptei.

(Alina ROMAN)
2 thoughts on “Scandal la ,,Manutanța”. Două persoane au distrus o locuință. ,,Au distrus tot, inclusiv tavanul, cu securea”

    1. Samoila Alexandru

      De ce nu dați realitatea și vindeți minciuni la oameni, primăria nu a făcut nici o investiție în acea curte în interioare cine a primit locuință de la primărie a făcut și renovarea complecta și racordare la utilități plus ca au plătit chiria din urma dacă a fost restanta . Cred ca este normal ca cineva sa îți returneze investiția făcută cu multa truda

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.