Pepinieră de succes la CSM Făgăraș. Micii fotbaliști făgărășeni, printre primii la un puternic turneu de fotbal


În perioada 24-26 octombrie, a avut loc la Brașov un puternic turneu de fotbal pentru copii și juniori, Kids Tournaments Brașov 2022, la care a participat și grupa 2014 a CSM FĂGĂRAȘ, antrenată de profesorul Ciprian Mardan.

Jocurile s-au desfășurat pe teren sintetic, la balonul din incinta complexului Paradisul Acvatic, unde au luat startul 10 echipe, împărțite în două grupe. CSM Făgăraș grupa 2014, a făcut parte din grupa A, compusă din: LPS Buzău, CSM Făgăraș, CSM Codlea, Junior Brașov 1, Celta Academy Brașov.

În urma rezultatelor obținute, micii fotbaliști făgărașeni s-au clasat pe locul II în grupă, iar in finala mică au dispus, scor 3-2 de ACS KSE Târgu Secuiesc.

Lotul de jucători folosit pentru acest turneu a avut următoarea componență: David Pop și Alexandru Maican – portari; Răzvan Mate, David Bota, Robert Popa, Eric Popa, Nicolas Țântea, Tudor Boeriu, Teodor Șerban, Raul Eșanu, Matteo Moldovan, Costin Cînduleț și Vlad Mardan- jucători de câmp.

,,Felicit din tot sufletul acești copiii minunați, în primul rând pentru dăruirea și ardoarea cu care practică acest joc, numit fotbal, si trăiesc la intensitate maximă, fiecare etapă a dezvoltării lor”, a declarat antrenorul lor, prof. Ciprian Mardan.

Grupa 2014, împreună cu grupele 2015 și 2016, participă în campionatul INTERLIGĂ, organizat de Federația Română de Fotbal, în colaborare cu AJF Brașov.

(A. ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.