Se va întrerupe furnizarea apei potabile în mai multe sate. Lucrări la rețeaua de transport apă, în zona podului peste Olt, la ieșirea din Voila


APĂ CANAL SIBIU SA, Sucursala Exploatare Făgăraș, anunță efectuarea, de către Primăria Comunei Cincu, a unor lucrări la rețeaua de transport apă, la ieșirea din localitatea Voila, în zona podului peste râul Olt.

APĂ CANAL SIBIU SA, Sucursala Exploatare Făgăraș, anunță efectuarea, de către Primăria Comunei Cincu, prin firma CON-A Operations, a unor lucrări de cuplare la rețeaua nouă de apă, în data de luni, 16 ianuarie și marți, 17 ianuarie 2023, la ieșirea din localitatea Voila, în zona podului peste râul Olt.

Pe parcursul efectuării lucrărilor se va sista furnizarea apei potabile în localitățile: Cincșor, Rucăr, Rodbav și Cincu. Vă recomandăm ca în această perioadă să vă asigurați rezerva necesară de apă potabilă.

La reluarea furnizării apei potabile este posibil să apară fenomenul de turbiditate. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0268.214281.

Operatorul de apa-canal își cere scuze pentru disconfortul creat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.