Spectacole de teatru de excepție, cu ocazia Zilei Culturii Naționale. Trupa de teatru ,,Thalia’’ pune în scenă două comedii de succes


Cu ocazia Zilei Culturii Naționale, care se sărbătorește în fiecare an pe 15 ianuarie, trupa de teatru Thalia, a Casei municipale de Cultură, vă invită la două comedii spumoase.

Iubitorii de teatru sunt invitați luni 16 și marți 17 ianuarie din nou în sala de spectacole. Trupa de Teatru „Thalia” a Casei de Cultură a Municipiului Făgăraș deschide seria spectacolelor în noul an cu două comedii de succes.

,,Luni 16 ianuarie, cu începere de la ora 18.00, publicul făgărășean va putea urmări comedia Garoafele lui Trandafir de Tudor Mușatescu. Când o gripă îl împiedică să-și vadă iubita, locotenentul Titi răcit dar foarte amorezat îl însărcinează pe Trandafir să-i cumpere iubitei niște garoafe, să meargă să i le ducă și să aducă, când revine, și masa de la popota unității. Trandafir „igzecută tot!”. Toți actorii distribuiți în această piesă au fost premiați la diferite festivaluri de gen în anul 2022. Marți 17 ianuarie, tot de la ora 18, vă invităm la o nouă premieră a Trupei Thalia. De data aceasta este vorba de „Poiana Boilor”, o adaptare după ”Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov.  Adelina Ifrim, Nicholas Dobrin, Ioana Frâncu și Cătălina Popa vă promit 80 de minute de bună dispoziție! Vă așteptăm cu tot dragul alături de Trupa Thalia’’, a spus Ionuț Sas, mentorul trupei de teatru Thalia.

La ambele spectacole, intrarea este liberă!

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.