Spitalul din Victoria, ajutat de un ONG din Germania


O asociaţie non-guvernamentală din Germania continuă să ajute cu donaţii Spitalul Orăşenesc din Victoria.
Această asociaţie se numeşte Liebe im Karton (Love in a box) şi a mai adus la Victoia în preajma Crăciunului din anul 2020 pachete pentru copiii cu situaţie materială modestă, iar în anul 2021 a mai trimis dotări pentru spital, precum şi figurine şi ornamente pentru îmbodobirea domeniului public al oraşului.
,,La finalul lunii decembrie, bunii noștri prieteni Tobias Winkler și Ingrid Schumacher de la organizația Liebe im Karton e.V. ne-au mai trimis un TIR plin cu lucruri necesare pentru Spitalul Orășenesc, dar și cu pachete pe care am început deja să le distribuim. Pentru spital, am primit paturi, mobilier, orteze și scaune-toaletă noi, calculatoare, monitoare, o imprimantă și multe altele. Iar pachetele conțin atât produse de igienă personală (pampers pentru adulți și copii, pastă de dinți, săpun, dezinfectant, măști etc), cât și haine second hand pentru toate vârstele, de la nou-născuți până la adulți. Cu ajutorul Asociației Prietenii Orașului Victoria, am identificat familiile cele mai numeroase și cu venituri modeste, care vor beneficia de aceste pachete”, a declarat primarului oraşului Victoria, Camelia Bertea.
Primăriţa a precizat că s-au primit şi donații în bani pentru Spitalul Orășenesc: ,,Chiar pe data de 31 decembrie au intrat în contul spitalului 200.000 lei de la Hidroelectrica, bani cu care vom achiziționa un ecograf ginecologic nou. De asemenea, am mai primit 2 tărgi noi și 2.000 de măşti FFP3 de la Fundația Dumbrava Minunată”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.