Taxi implicat într-un accident pe DN1, între Făgăraș și Beclean


accidentEchipele de intervenție au fost solicitate în această după-masă la un accident de circulație petrecut pe DN1, între Făgăraș și Beclean. Potrivit informațiilor primite, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Două mașini s-au ciocnit pe pasarelă, una dintre ele fiind taxi.

„Astăzi în jurul orei 16,50 un bărbat în vârstă de 60 ani din Făgăraș a condus un autoturism Dacia Logan, care funcționa în regim de taxi pe DN 1 dinspre Brașov către Sibiu. La km 238+800 m nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a fost lovit de un autoturism VW Golf condus de un bărbat în vârstă de 24 ani din Suceava, care s-a angajat într-o depășire în zona de acțiune a marcajului longitudinal continuu. În urma impactului cele două autoturisme au ricosat într-un pom aflat pe partea stângă a direcției de mers. Din accident au rezultat doar pagube materiale“, ne-au informat reprezentanții IPJ Brașov.

Conducătorii auto nu au consumat băuturi alcoolice. Șoferul în vârstă de 60 ani a fost sancționat contravențional pentru neasigurare la schimbarea direcției de mers, iar bărbatului în vârstă de 24 ani i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 30 zile.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.