Un concurs de alergare cu 500 de participanţi este în desfăşurare în comuna Recea


Este în plină desfăşurare crosul de la Recea (în prima parte a zilei de sâmbătă). Aproximativ 500 de persoane, de la copii la adulţi, s-au adunat în această dimineaţă pe terenul de sport la Şcoala Gimnazială Recea, pentru a se înscrie şi a participa la cea de-a XI-a ediţie a crosului ,,Ion Gavrilă Ogoranu”.

Acest concurs de alergare, iniţiat de profesorul Nelu Avram cu 11 ani în urmă, a devenit tradiţie în comuna Recea. Ediţia de anul acesta este configurată pentru trei trasee:

  • cursa de 1 km pentru preșcolari și clasa pregătitoare;
  • cursa de 2 km adresată elevilor din ciclul primar (care include patru categorii, pe clase);
  • cursa de 6 km (Manastirea Berivoi – Scoala Recea), la care participă concurenţi începând cu clasa a V-a și până la seniori.

120 de premii au fost pregătite pentru ediţia de anul acesta.

,,Iată că am ajuns la cea de-a XI-a ediţie a crosului Memorial ,,Ion Gavrilă Ogoranu”, pe care o considerăm o zi de sărbătoare pentru comuna Recea şi pentru Şcoala Recea. Ediţia de anul acesta a depăşit aşteptările pe care le-am avut ca număr de participanţi. Aseară, la ora 23.00, am primit ultimele liste de 64 de concurenţi pe e-mail. Astăzi de dimineaţă erau 462 de participanţi, la care s-au adăugat cei care s-au înscris la faţa locului, înaintea concursului efectiv. Încă nu am centralizat înscrierile, dar cred că depăşim 500 de participanţi”, a declarat organizatorul Nelu Avram, sâmbătă dimineaţa, cu puţin timp înainte de ora 09.00, ora programată pentru începerea crosului.

Pe terenul sintetic de sport al şcolii, participanţii au făcut o scurtă încălzire, iar apoi au plecat spre punctul de start. Premierea concurenţilor este programată la ora 12.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.