Un făgărăşean s-a ales cu aproape daună totală la maşină, după ce un porc mistreţ i-a sărit în faţă pe DN1


Vineri seara, în timp ce venea dinspre Sibiu spre localitatea Dridif, pe Drumul Naţional 1, un făgărăşean a nimerit într-o turmă de porci mistreţi. Mai bine zis, porcii i-au nimerit lui maşina.

Bărbatul conducea cu o viteză de aproximativ 90 km/h pe Drumul Naţional 1. Venea spre casă, la Dridif, de către Sibiu. Se afla la volanul unui autoturism marca Renault.

Între Porumbacu şi Scoreiu, într-o fracţiune de secundă, i-a fost dat să vadă cum o turmă de mistreţi traversa în goana şoseaua. S-a întâmplat undeva în intervalul orar 20.30 – 21.00.

Unul dintre mistreţi a sărit efectiv în faţa maşinii. Autoturismul a fost grav avariat.

,,Incidentul s-a petrecut între Porumbacu şi Scoreiu. Eu veneam spre Dridif. M-am trezit cu o turmă de porci mistreţi în faţă, iar unul a sărit spre maşină direct din şanţ. Efectiv a distrus toată partea din faţă a maşinii. Porcul a fost luat de un ocol silvic, care, la rândul lui, a fost chemat de poliţie”, povesteşte proprietarul maşinii.

Animalul a murit şi el în urma impactului violent cu autoturismul.

Făgărăşeanul cu maşina făcută praf pe un drum public se întreabă acum care este calea spre despăgubire şi spre ce instituţie ar trebui să se îndrepte.One thought on “Un făgărăşean s-a ales cu aproape daună totală la maşină, după ce un porc mistreţ i-a sărit în faţă pe DN1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.