Un tânăr din Drăguş şi-a bătut soţia. Femeia a obţinut un ordin de protecţia împotriva agresorului


Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,violența în familie”.

La data de 30 iunie 2021, în jurul orei 23.20, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din localitatea Drăguș, cu privire la faptul că soțul său ar fi agresat-o verbal și fizic.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 35 ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi agresat-o verbal și fizic pe soția sa, provocându-i acesteia o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.